Szállítási információk

Kartondobozba csomagolva 

- Utánvéttel házhoz szállítva
- Előre utalást követően házhoz szállítva
- Személyes átvétellel előre utalva a vételárat

A minimálisan megrendelhető termékérték: 10.000,- Ft
 

Házhoz szállítás díjszabása

10.000,- és 40.000,- Ft között          : 2.490,-

40.000,- Ft feletti megrendelésnél: INGYENES

 

A SZEMÉLYES ÁTVÉTEL csak a vételár előre utalását követően lehetséges. 
Készpénz fizetést nem fogadunk el! 
A megrendelést követően megkapott adatokkal kiállított számlát Email-ben elküldjük, a vételár átutalása után hívjon vagy írjon és a megbeszélt időpontban veheti át a terméket. Ha közben meggondolná magát, úgy visszautaljuk az összeget. A termékek átvehetők:

Egyeztetést követően székhelyünkön: 1185 Budapest, Bódva u. 9. alatt
Tel: 0630 2020-380 (E-mail: artifiori@gmail.com)

A megrendelt termékek házhoz szállítása, fizetésének módja

A megrendelt termékek árát a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. 
Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 

Házhoz szállítás, információk

Webáruházunk megrendeléseit 30kg vagy 50.000,- Ft/csomag értékhatárig a GLS futárszolgálat (https://gls-group.eu/HU/hu/home) vagy a Magyar Posta Zrt. MPL-futár (http://posta.hu/csomag)teljesíti. A nagyobb tételű megrendeléseket cégünk kiszállítja. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A csomag kísérőlapján feltüntetjük a rendeléskor megadott telefonszámát, így  értesíteni tudják a kézbesítés várható időpontjáról. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. Amennyiben a csomag a megrendelést követő 5. munkanapon sem érkezne meg címére, úgy telefonon érdeklődjön a helyi Postahivatalnál, mert lehetséges, hogy az értesítőt nem kapta meg. Itt a beérkezést követően még 10 munkanapig őrzik, mielőtt visszaküldenék. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

 

Külföldre, Magyarországgal szomszédos országba szállítás

A külföldre történő termékszállításra a jelen vásárlási feltételek nem érvényesek, külföldi szállítás vagy fizetés is lehetséges egyedileg megállapított és egyeztetett feltételekkel. Szomszédos országból érkező megrendelés esetén egyeztetés után a határhoz közel eső magyarországi postahivatalba "postán maradó" rendelkezéssel adjuk fel a csomagot így ott 10 munkanapig átvehető és a szállítás díja változatlan.

 

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!