-10% árengedmény + Ajándék minden megrendelésre Aug. 31.-ig

person Posted By: Kuzma Tamás list In: Sub Category 1 On: comment Comment: 0 favorite Hit: 1527

-10% árengedmény + Ajándék minden megrendelésre Aug. 31.-ig

Üdvözöllek! 

A világ most foci lázban ég, így nálunk is „pattog” majd a labda. De itt, csak győztesek lesznek!

Van egy rossz és két (három) nagyon jó hírem ... :)
Azért hoztuk létre új selyemvirág webáruházunkat, hogy így még könnyebb, még átláthatóbb legyen a megrendelés folyamata és természetesen meg kellett felelnünk az újonnan életbe lépett jogszabályi változásoknak is. A szigorúbb szabályozás mellett sajnos a postai díjak is jelentősen megdrágultak, ezért az ingyenes kiszállítás megrendelési értékhatára mostantól 40.000,- Ft-ra emelkedett.

A jó hír viszont az, hogy ezt úgy tudtuk ellensúlyozni, hogy a termékek karton mennyiségre vagy felette történő kosárba helyezése esetén az eddigi alsó (most a középső) árakhoz képest 10%-os (a felső árakhoz képest már 20%-os) kedvezményes importőri árakat érvényesíthetsz így. 

A nagyon jó hír pedig az, hogy Augusztus 31.-ig -10%-kal ezt a kedvezményt most még plusszban megfejeljük, ha a 10AUG31 kupon kódot hozzáadod a kosaradhoz. 

De itt még mindig nincs vége! Minden egyes megrendeléshez most a nyár végéig ezen túl még ajándékba adunk egy V-gyalu Zöldségszeletelőt is, hogy a nyári vitaminbevitel minél hatékonyabb lehessen és így az őszi Mindenszenteki fokozott forgalomra telis-tele legyünk energiával! :) 

Sikeres és Boldog napokat kívánok Neked! 

Comments

Leave your comment

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December